2024-04-23

Balandžio 26 d. vakarą kviečiame susitikti minint tarptautinę džiazo dieną – Akademijoje bursime magiškos muzikos vakarą. Vakarą praleisime moderniame „Jazz Pizza & Grill“ restorane.

Jaukią atmosferą su muzika užtikrins Austėja su Vyteniu. Koncerto pradžia 18.30 val., bet atvykti galite ir anksčiau – paplepėti bendraminčių rate ar norui esant užsisakyti gėrimus bei maistą.

Garantuojame, kad bus labai šilta ir jauku. Vietos bus ir šokiams!

Apie vakaro svečius:

Austėja Guiskytė – dainų kūrėja, Vilkaviškio muzikos mokyklos mokytoja, VDU muzikos akademijos džiazo katedros studentė, aktyviai koncertuojanti įvairiuose renginiuose.

Koncerte akompanuos multiinstrumentalistas, pasaulinio lygio akordeono konkursų laureatas,plačiajai auditorijai pažįstamas kaip Lietuvos talentų vice-čempionas Vytenis Danielius.

Austėja ir Vytenis – tai duetas, gimęs iš meilės, auditorijai pažįstamas iš internete išpopuliarėjusios jų atliktos dainos “Tam saulėtam pajūry” versijos.

Apie Austėjos ir Vytenio duetą: https://klaipeda.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/pora-gyvenime-irmuzikoje-vytenis-klausytoju-sirdis-tirpdo-akordeono-skambesiu-austeja-balsu-1110942