+370 37 534114 ezereliokultura@gmail.com facebook accesibility

2021 metai

16-asis Aitvarų festivalis „Tarp žemės ir dangaus“

Atslūgus emocijoms, norime dar kartą pasidžiaugti, kad 16-asis Aitvarų festivalis „Tarp žemės ir dangaus“ įvyko puikiai!

Džiaugiamės, kad šventės metu įvyko daug gražių dalykų: į renginį atvyko daug laimingų ir besišypsančių žmonių, dirbtuvėse buvo pagaminta ir į dangų pakilo šimtai dekoruotų aitvarų, lėktuvėlių ir tūkstančiai norų bei linkėjimų. Nuskambėjo nuostabūs „Mažosios akacijos“, BALTASIS KIRAS ir Jurga koncertai, vyko daugybė edukacinių bei pramoginių veiklų visai šeimai, ir tvyrojo tokia puiki atmosfera! Visų Jūsų noras dalyvauti šventėje privertė išsisklaidyti debesis, o vėją pūsti smarkiau!

Bet festivalis toks nebūtų buvęs be Jūsų, Mielieji. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad festivalis turi tokius rėmėjus/partnerius/draugus/edukatorius kaip Jūs!
Norime tarti AČIŪ už bendravimą ir bendradarbiavimą, pagalbą, fantastišką renginį ir nepamirštamus prisiminimus apie 16-ajį Zapyškio aitvarų festivalį „Tarp žemės ir dangaus“.

DĖKOJAME Kauno rajono bendruomenei, Kaunas 2022, Zapyškio Seniūnijai, rėmėjams Lietuvos kultūros tarybai, Laisvalaikio Dovanoms, Asociacijai Pilotai.lt, SeatZac, UAB „Baltic Sticks“, renginio vedėjui Lukui Alsiui, ilgamečiui lėktuvėlių ir aitvarų varžybų vyriausiajam teisėjui Jonui Kriščiūnui, informaciniams rėmėjams radijui Kelyje, EXTRA FM, Kauno diena, Savaitė, Kas vyksta Kaune, draugams Vėjo Broliai, Kauno Rajono Bendruomenės Pareigūnai, Kauno rajono GMPS, Uma trans, vabzdys.lt, Lietuvos aviacijos muziejui, Zapyškio pagrindinei mokyklai, aitvarų meistrams ir menininkams Tadui Surkiui, Donatui Dumskiui, Giedrei Aleksandravičiūtei, Vyteniui Jakui, Valdai Verikaitei, Vilniaus kojūkininkams, fotografui Ignui Venslavičiui, Justui Urbai, atlikėjams Andriui Zalieska – Zala, Kazimierui Likšai, Domantui Barkauskui, už edukacijas ir pramogas ačiū tariame Rūtai Strazdauskienei, Feel the light, Všį „Spalvų juokas“, „Margas Miškas“, Burbulų dėdei, Mobiliai meno mokyklai, ir dar daug daug kitų…

AČIŪ ir iki kitų metų!????

Visą Igno Venslavičiaus užfiksuotų akimirkų iš 16-ojo aitvarų festivalio „Tarp žemės ir dangaus“ albumą rasite čia »